Fülbevalók

Vásároljon fülbevalót készletről

Medáljainkat és fülbevalóinkat
készletről azonnal megvásárolhatja

A Robert Feil Diamond kft. legújabb Ékszer kollekciójának legszebb darabjait készletről azonnal megvásárolhatja. Nézze meg készletünket weboldalunkon és rendeljen online vagy jöjjön el hozzánk budapesti vagy szegedi bemutatótermünkbe, ahol segítünk Önnek a választásban

Online rendelését *2 munkanapon belül házhoz szállítjuk Önnek! Rendeljen készletről most vagy kérje ügyfélszolgálatunk segítségét!

*A 2 munkanapon belül történő szállítást abban az esetben tudjuk vállalni, ha rendelését utánvéttel kérte. Előre utalás esetén a kézbesítést az utalás beérkezését követő 2 munkanapon belül tudjuk biztosítani.

Gyémánttal vagy Swarovski kővel foglalt arany és ezüst fülbevalók

Kő nélküli arany és ezüst ékszerek

Róbert Feil Slide
FEIL ékszer csomag

FEIL ékszer csomag

Egyedi kedvezmény a választott ékszer árából

Magyarországon egyedülálló FEIL Garanciáink

 • Örök Élet Garancia az anyagminőségre
 • Tiszta és fényes egy életen át Garancia (évente egyszer ingyenesen megtisztítjuk)
 • 10 év Garancia a kövek foglalatára
 • Pénz visszafizetési Garancia
 • 100% elégedettségi Garancia

Csomagunk tartalma az ékszeren felül

 • Elegáns díszdoboz, amelyben átadhatja az ékszert
 • Ajándék Vásárlási Utalvány
 • Ékszertisztító kendő
 • Hivatalos certifikáció

Átvételi időpontok és lehetőségek

Készletes ékszerk esetén

Látogasson el bemutatótermeinkbe ahol több különböző ősszeállítású modell közül választhatja ki és vásárolhatja meg azonnal Kedvese ajándék ékszerét!

Készletes ékszerink online is megrendelhetőek, mely esetben 2 munkanapon belül GLS futárszolgálattal kapja kézhez a megrendelt modellt.

Mielőtt rendelést adna le vagy befáradna hozzánk kérjük, érdeklődjön az aktuálisan elérhető készletről! A kis készlettel rendelkező modelleknél kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendeléseket beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel! Köszönjük!

Átvételi időpontok és lehetőségek
Megtervezzük és megalkotjuk a tökéletes gyűrűt

Személyre szabott ékszereket
tervezünk és alkotunk

A Robert Feil Diamond kft. műhelyében Csapatunk olyan ékszer különlegességeket készít el, amelyeket akár teljesen személyre tudunk szabni. Úttörőként alkalmazzuk a legmodernebb technológiákat, köztük a 3D tervezést és nyomtatást is, amelyek által csak a képzelet szabhat határt, hogy végül milyen Ékszert alkotunk meg Önnek.

A Csapatunk minden tagja elhivatott a szakmája iránt és hálás azért, hogy az élet legkülönlegesebb pillanatai kapcsán készíthet el egy-egy különleges és személyes darabot, amellyel valaki képes kifejezni az érzelmeit, vagy kiegészítheti a stílusát és megjelenését. Bármilyen álomékszert vagy gondolatot is dédelget a fejében, keressen fel bennünket bátran, tegye fel a kérdéseit, hogy segíthessünk megalkotni azt amit, elképzel.

Tegye fel kérdését!

Legyen valódi élmény a közös
tervezés és kiválasztás

Közel 15 éves szakmai tapasztalataink megosztásával hisszük, hogy hozzásegítjük Önt ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Célunk, hogy ne csak egy gyönyörű ékszert adhassunk át Önnek, hanem hogy valódi élményként élhesse meg az ékszer kiválasztását és a közös tervezést.

Kollégáim egytől egyig rendkívül elkötelezettek a hivatásuk iránt, ezért Csapatunkat a maximalizmus és az Ügyfélközpontúság jellemzi, hiszen hatalmas értéket jelent számunkra, hogy az élet legfontosabb eseményei és pillanatai kapcsán készíthetjük ez az adott alkotásokat.

Tegye fel kérdését!

Legyen valódi élmény a közös tervezés és kiválasztás

Látogasson el Bemutatótermünkbe

Szeretettel várjuk Önt Bemutatótermünkben, ahol közel 1000 modellünket tekintheti meg, de szakembereinkkel konzultálva exkluzív környezetben hozhatja meg döntését!

 • Bemutatótermünk
  Bemutatótermünkben exkluzív környezetben fogadjuk Önt., ahol diszkréten hozhatja meg a döntését.
 • Bemutatótermünk
 • Személyes konzultáció
  A szakembereinkkel történő konzultáció során segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb gyűrűt.
 • Személyes konzultáció
 • Csak Önre koncentrálunk
  Bemutatótermünkben időpontra fogadjuk, hogy az adott időben minden figyelmünket Önnek szentelhessük.
 • Csak Önre koncentrálunk
 • 100% Ügyfélközpontúság
  Számunkra minden esetben és szituációban az Ön megelégedettsége a legfontosabb, amiért mi mindent megteszünk.
 • 100% Ügyfélközpontúság
 • Közel 1000 modell
  Kínálatunkban közel 1000 eljegyzési gyűrű modell közül választhat, de legszebb, legnépszerűbb gyűrűinket készletünkön is megtalálhatja.
 • Több mint 1000 modell
Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek

Üdvözlöm! Én Papp Anikó vagyok és hiszem, hogy tudok segíteni Önnek

Több mint 100 000 telefonhíváson és 70 000 email megválaszolásán túl, sok olyan kérdéssel találkoztam, ami ilyenkor felmerül Önben. Tudom, hogy szeretne jó döntést hozni, ezért engedje meg, hogy levegyem a válláról a terhet és megoszthassam Önnel a tapasztalataimat az Ékszer tervezés és kiválasztás kapcsán.

Bátran kereshet engem, kérjen visszahívást vagy írjon nekem üzenetet. Rövid időn belül felkeresem Önt, és megoldást fogok nyújtani bármilyen kérdésről is legyen szó.

Tegye fel kérdését!

Ossza meg ismerőseivel!

További információkért látogasson vissza folyamatosan frissülő weboldalunkra és Facebook oldalunkra!